El model constructiu tradicional està esgotat i des d’aquest punt de partida, SIFERA planteja una nova manera de concebre aquesta activitat.

Creen els seus habitatges perquè ofereixin alternatives diferents segons les diferents etapes de la vida, en funció dels canvis estacionals, de les ubicacions i dels espais a utilitzar.

Els materials amb els que treballen son sostenibles i proporcionen el màxim aïllament tèrmic i acústic. Les instal·lacions dels habitatges SIFERA treballen amb eficiència i afavoreixen l’aprofitament de les energies renovables.

SIFERA aporta avantguarda, disseny i una elevada capacitat de personalitzar els habitatges amb gran varietat d’estructures gràcies a un sistema de construcció molt versàtil.

El sistema constructiu de contralaminat d’avet

El contralaminat d’avet és un sistema de construcció en  sec que permet la execució immediata d’instal·lacions i acabats, reduïnt el temps de construcció i facilitant l’entrega claus en mà.

Els panells contralaminats s’elaboren mitjançant capes de taules de fusta d’avet encreuades amb encolat de superficie. Gràcies a la disposició encreuada de les làmines longitudinals i transversals, la curvatura i la contracció de la superficie del tauler es redueixen a un mínim insignificant. La resisténcia estàtica i la rigidesa augmenten considerablement.

Comparant aquest sistema amb altres productes comuns per a la construcció amb fusta, amb el contralaminat s’obren possibilitats de transferència de càrrega totalment noves.

Tot això, permet gran llibertat en el disseny arquitectònic, ja que és totalment compatible amb l’acer, vidre, alumini i tots els materials de construcció comercials.

La fusta és un element de construcció  sense competència, gràcies a una baixa conductivitat tèrmica, el que aconsegueix un elevat aïllament tant a l’estiu com a l’hivern.

A més, amb la certificació PEFC es demostra que s’utilitzen matèries primes que provenen d’una gestió sostenible dels boscos. A la producció de les planxes s’estalvia energia, es protegeix el medi ambient i no té cap efecte nociu per a la salut, corresponent a la classe d’emissió 0.

Els clients de SIFERA gaudeixen d’habitatges eficients creats en funció de les seves necesitats a un cost inferior al de les construccions tradicionals i en un temps rècord.

Avantatges

  • Instal·lació ràpida i sostenible
  • Preus competitius
  • Varietat en formes i estructures
  • Gran aïllament acústic i tèrmic
  • Disseny modern i flexible
  • Materials sostenibles
  • Afavoreix l’ús d’energies renovables

Per a més informació visitin: www.sifera.es