Banyoles reestrena la zona de bany de la Caseta de Fusta.

“Just a temps per a la temporada de bany a l’estany de Banyoles, que comença avui, ahir es va presentar la remodelació de la Caseta de Fusta, l’únic punt del llac on és permès el bany, al marge de les instal·lacions del club de natació.

El seu aspecte és magnífic. A partir d’un projecte elaborat pels serveis tècnics de l’Ajuntament, l’obra l’ha executat l’empresa banyolina AMSA i ha costat uns 200.000 euros. Entre altres intervencions, s’ha substituït el vell mur de contenció de formigó (que es trobava en molt mal estat) per un que combina el formigó i les estaques de fusta; s’ha canviat també la passera d’accés i s’ha construït una rampa perquè la gent amb mobilitat reduïda pugui entrar més fàcilment a l’aigua […]”

Notícia Diari el Punt 24/06/11

 

S’ha fet la passera nova de fusta, s’ha plantat herba amb reg automàtic, s’han renovat les escales de l’aigua, s’hi ha fet arribar la llum, s’hi ha instal·lat una font, uns nous lavabos i un nou espai amb poca fondària per els nens i nenes més petits. És un espai gratuït i la temporada de bany será vigent fins l’11 de setembre.

Fusta subministrada per Fustes Garolera (puntals, tatajuba, bolondo, etc)